Timeworks Outlook Add in tila- ja työpistevaraukset suoraan omasta Outlook-kalenterista

O365 Outlook Add in

Outlook Add in:n avulla voidaan varata tiloja, työpisteitä sekä tehdä tarjoilutilauksia suoraan Outlookista. Timeworks Add in-toiminto on Outlookin lisäosa, joka soveltuu käyttäjille ja organisaatioille, jotka haluavat varata tiloja sekä tilata tarjoiluja suoraan Outlookista.

Outlook Add in:n lisäksi käyttäjä voi käyttää ohjelmiston selainversiota niin tietokoneella, kuin älypuhelimella. Kokouskutsu laaditaan Outlookissa ja varattava tila tai työpiste haetaan avaamalla Timeworks Add in -lisäosa.

Toimii yksittäisille organisaatioille sekä kohteissa, joissa tiloja varaa useampi organisaatio (esim. Business Park).

  • Varaa tiloja, kuten neuvotteluhuoneita, puhelinkoppeja ja parkkipaikkoja
  • Työpisteiden varaus pohjakuvasta
  • Työpisteiden kapasiteettivaraus
  • Tarjoilutilaus neuvotteluhuoneeseen
  • Noutotilaus ravintolasta
  • Vierailijailmoitukset aulaan
  • Huoneen varaustietojen näyttäminen ovenpielinäytössä
  • Kerroksen tai kiinteistön varauksien koostenäkymä infonäytöllä

Tarjoilutilaus ja vierasilmoitus

Huone-tai työpistevarauksen yhteyteen voidaan liittää tarjoilutilaus huoneeseen toimitettavaksi tai noudettavaksi ravintolasta. Tarjoilu-/noutotilaus synkronoituu ravintolaan. Noutotilauksen voi tehdä myös ilman huone- tai työpistevarausta.

Vierailijailmoitukset voidaan tehdä suoraan Add in-toimintoa hyödyntäen, järjestelmä tunnistaa organisaation ulkopuoliset vieraat ja tällöin sisäiset- ja ulkoiset vierailijat kirjautuvat oikein. Aula saa saapuvista organisaation ulkopuolista vieraista ilmoituksen.

Kokoushuoneen ovenpielinäyttö ja aulan koontinäyttö

Huonekohtaisia varaustietoja voidaan näyttää huoneen ovenpielinäytöissä, sekä koosteena aulan infonäytöillä. Ovenpielinäytöiltä on nähtävissä onko tila vapaa tai varattu. Haluttaessa ovenpielinäytöltä voidaan varata, keskeyttää ja tai jatkaa kokousta.

White Label

Timeworks Meetingin ulkoasua voidaan muokata tukemaan yrityksen brändiä. Yrityksen visuaalinen ilme sekä logo on saatavilla ohjelmistoon mukaan lukien Add in-painikkeen räätälöinti Outlookissa. Ovenpielinäyttöihin sekä aulanäyttöihin on saatavilla yrityksen logo.

 

Ota yhteyttä

Timeworks Meeting

Jonna Juvakoski
+358 (0)44 580 1080
jonna.juvakoskimercantus.fi

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!