Laitevaraus

Laitevaraus

Mietitkö aina keneen olla yhteydessä, kun tarvitset työprojektiisi sitä tiettyä laitetta? Entä onko se saatavilla? Mistä sen voi noutaa?

Olemme  yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittäneet tilavarausjärjestelmään ominaisuuden, jolla ratkaiset kaikki laitteiden varaamiseen ja saatavuuteen liittyvät haasteet. Varattavien laitteiden saatavuustiedot ovat aina ajantasalla, näet heti kunkin laitteen varaustilanteen ja laitteen ollessa varattuna, näet myös kenelle laite on varattu.  Laitteen voi varata myös tila -ja työpistevarauksen yhteydessä.

Laitevaraus-ominaisuudella varataan esimerkiksi

  • konferenssikaiuttimia
  • järjestelmäkameroita
  • polkupyöriä
  • tai mitä tahansa muuta resurssia, jonka saatavuustiedot haluat pitää ajan tasalla ja mahdollistaa vaivattoman varaamisen verkossa

Haluttaessa laitevarauksen pelisäännöistä voidaan muistuttaa varausvahvistusviestissä. Vahvistusviestiin voidaan liittää varausohjeet sekä laitteen sijainti. Jos kyseessä on arvotavara, voidaan laite sijoittaa PIN-koodilla suojattuun kaappiin. Varaaja saa sähköpostitse tai tekstiviestillä PIN-koodin lukon avaamiseen (älylukko integraatio).

Laitteiden varaustiedoista saadaan raportti, jonka perusteella voidaan tarkastella onko varattavia laitteita tarpeeksi.


Ota yhteyttä

Timeworks Meeting

Jonna Juvakoski
+358 (0)44 580 1080
jonna.juvakoskimercantus.fi

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!