Verkkokauppa

Verkkokauppa tilojen ja työpisteiden ulosmyyntiin

Onko kiinteistössäsi ylimääräistä tilaa tai liiketoimintasi perustuu tilojen/työpisteiden vuokraamiseen? Timeworks Meetingillä voit hallinnoida tilojen ulosmyyntiä liittämällä verkkokauppa ominaisuuden tilavarausjärjestelmään.

  1. Tarjoa tilojasi ja työpisteitä joustavasti myös kiinteistön ulkopuolisten käyttöön
  2. Vaivatonta varaamista asiakkaalle
  3. Tilojen saatavuustiedot ajantasalla
  4. Saatavilla eri maksuvaihtoehtoja ja mahdollisuus liittää taloushallintointegraatioon
  5. Vähentää tilojen hallinnointiin käytettyä aikaa

Tehosta tilojen käyttöastetta tarjoamalla niitä verkkokaupassa

Moni pienyrittäjä tarvitsee satunnaisesti edustavia tiloja oman toimiston / kotitoimiston ulkopuolella esimerkiksi asiakastapaamisiin. Heille juuri sinun tilat voivat tuoda toivottua joustavuutta heidän arkeen. Lisäämällä varattavissa olevat tilat helppokäyttöiseen tilavarausjärjestelmään, jossa tilojen hinta ja varaustilanne on aina ajantasalla helpotat potentiaalisia asiakkaita varaamaan tiloja.

Tilat ovat hinnoiteltavissa kellonajan, päivän tai muun ennalta määritellyn kriteerin perusteella. Voit houkutella huokeammalla hinnoittelulla varauksia päiville, jolloin muuten on hiljaisempaa. Hinta voidaan määritellä tiettyinä kellonaikoina edullisemmaksi tai korkeammaksi. Kiinteistössä sijaitsevan ravintolan tarjonta on liitettävissä verkkokauppaan, jolloin tilan ja tarjoilut voi tilata samassa tilauksessa.

Tarjoamalla helpon ja vaivattoman tavan varata sopivia työpisteitä tai neuvotteluhuoneita saat toimitiloillesi uusia käyttötarpeita ja käyttäjiä.

Minkälaiset tilat soveltuvat sovultuvat ulosmyyntiin?

Ulosmyyntiin soveltuvia tiloja ovat esimerkiksi toimistorakennuksen sisääntuloaulan neuvotteluhuoneet tai muut tilat, jotka voidaan helposti rajata organisaation ulkopuolisten käyttöön. Toimitiloista voidaa pienillä muutoksilla tehdä helposti ulosmyyntiin soveltuvia tiloja tai alueita.

Kiinteistöihin, joissa ei ole aulapalvelua käytössä, voidaan neuvottelutilan varaajalle luoda varauksen yhteydessä PIN-koodi, joka mahdollistaa pääsyn varattuun tilaan. Tämä voidaan esim. toteuttaa älylukkojärjestelmä-integraatiolla, jossa PIN-koodi lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse tai lähempänä varausajankohtaa tekstiviestitse tilan varaajalle.

Verkkokauppaan voidaan liittää verkkomaksupalvelu, jolloin maksu kortilla onnistuu perinteisen laskun lisäksi. Järjestelmään on mahdollista liittää taloushallinnonintegraatio, jotta tiedot maksuista siirtyvät suoraan kirjanpitoon.

Timeworks Meeting tilavarausjärjestelmän kokonaisuuteen voit tutustua esittely -sivulla.


Ota yhteyttä

Timeworks Meeting

Jonna Juvakoski
+358 (0)44 580 1080
jonna.juvakoskimercantus.fi

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!