We Make Your Business Run

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu kasvava suomalainen ohjelmistoyritys, jonka päätuotteena on Timeworks-ohjelmisto. Ohjelmiston avulla ratkaistaan varausten hallinnan tarpeet kokonaisvaltaisesti.

Vakavarainen ja luotettava kumppani

 

Kotimainen kehitys-, toimitus- ja ylläpitotiimi

Mercantus Oy:n oma toimitus- ja kehitystiimi toimii 100 % Suomesta käsin. Teknologiamme perustuvat uusimpiin ja tietoturvallisiin Microsoft-kehitysalustoihin. Kaikki toimitusprosessit ovat luotu ammattilaistemme toimesta mahdollisimman helpoiksi aina käyttöönotosta tukipalveluihin asti. Mercantus Oy on kannattava kasvuyritys, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavia, pitkäaikaisia ja jatkuvasti kehittyviä ohjelmistoja ja palveluja.

Luotettavaa sovellusten ylläpitoa, tietoturvaa ja hyvää käytettävyyttä

Sovellusten ylläpito tapahtuu luotettavassa Microsoft Azure -pilvipalvelussa, jonne sovellukset asennetaan asiakaskohtaisesti omaan tilaansa. Luotettavuutta parantaa mm. sovellusten reaaliaikainen varmuuskopiointi. Kaikki sovellusten data sijaitsee ETA-alueella. Sovellukset täyttävät tietosuoja-asetuksen, sekä saavutettavuusdirektiivi vaatimukset.

Mercantus Timeworks -ohjelmistolle on teetetty turvallisuustarkastus, jolloin Timeworks hyväksyttiin korkeaa tietoturvaa vaativaan käyttöön, kuten valtionhallintoon.

Yksilöllinen toiminnallisuus ja monipuoliset integraatiot

Yksilöllinen ohjelmistoasennus mahdollistaa sen, että ohjelmiston laajasta toiminnallisuudesta on otettavissa käyttöön vain tarvittavat toiminnot. Ohjelmistoon on mahdollisuus toteuttaa myös yksilöllisiä tarpeiden mukaisia toiminnallisuuksia ilman, että tulevien ohjelmistopäivityksien saatavuus vaarantuu.

Integraatioilla Timeworks kokoaa yhteen halutut tietojärjestelmät, joita voivat olla vaikkapa tunnistautuminen, maksaminen, lukitus/kulunvalvonta, infonäytöt, taloushallinto, automaattiaula, sekä erilaiset muut kolmannen osapuolen toteuttamat palvelut, laitteet ja ohjelmistot.

Timeworks-ohjelmiston käyttäjät

Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja kaupungit, valtionhallinto, yritykset ja yhteisöt, yrityspuistot ja coworking-tilat, museot ja tapahtumatalot.

Tutustu Timeworks-ohjelmiston käyttäjiin