We Make Your Business Run

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu ohjelmistoyritys. Sovelluksillamme ratkaistaan varaukseen liittyviä haasteita sekä automatisoidaan työprosesseja. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä. Yrityksellämme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu integraatio- ja teknologiakumppaneista.

Mercantus Oy on erikoistunut ratkaisemaan varauksiin ja työprosesseihin liittyviä ongelmia helposti mukautettavilla sovellustuotteilla. Kehitämme jatkuvasti järjestelmäämme tukemaan entistä paremmin asiakkaidemme ydinliiketoimintaa.

Vankka ja pitkä kokemuksemme ohjelmistoalalta on opettanut, että jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen. Varausjärjestelmiämme kehittäessä olemme huomioineet asiakkaiden hyvinkin yksilölliset tarpeet, jolloin pystymme tarjoamaan mukautettavien sovelluksiemme ansiosta kustannustehokkaan ratkaisun.

Päätavoitteemme on kehittää Timeworks sovelluksiamme vastaamaan aina ajankohtaisia varaukseen liittyviä haasteita. Keskittymällä kokonaisuudessaan TimeWorks sovelluksiemme tuotekehitykseen pyrimme varmistamaan, että tarjolla on laadukas ohjelmisto, joka skaalautuu tarvittaessa laajemmaksi kokonaisuudeksi.

Haluamme tarjota oman ohjelmistomme lisäksi kumppaniemme kautta laajan valikoiman ajankohtaisia ja laadukkaita laiteratkaisuja tukemaan asiakkaittemme liiketoimintaa. Pyrkimyksemme on pysyä laite- ja integraatioriippumattomana toimijana, jolloin pystymme tarjomaan juuri yrityksen tarpeiden mukaisen kokonaisuuden.


Ohjelmistollamme on vakuuttavat referenssit ja tutkitusti tyytyväinen käyttäjäkunta. Ohjelmistoa käyttäviä organisaatioita on satoja. Järjestelmäkäyttäjiä on pelkästään valtionhallinnolla yli 10 000 henkilöä ja käyttäjien kokonaismäärä Suomessa on noin 100 000 henkilöä.

Mercantus Timeworks -ohjelmistolle on teetetty turvallisuustarkastus, jolloin Timeworks hyväksyttiin korkeaa tietoturvaa vaativaan käyttöön, kuten valtionhallintoon.