Tilavaraukset – Timeworks Meeting

Tilojen varaaminen ja hallinnointi,
yhdellä sovelluksella

 1. Tilat ja palvelut varattavissa 24/7
 2. Kustannustehokas, maksat vain sinulle tarpeellisista ominaisuuksista
 3. Hyvät referenssit
 4. Korkea tietoturvallisuus
 5. Ketterä ja vaivaton käyttöönotto

Kaikki toimiston tilat varattavissa ja hallinnoitavissa 24/7- yhdellä sovelluksella. Selainpohjainen tilavarausjärjestelmä toimii mobiilioptimoinnin ansiosta kaikilla laitteilla ja kulkee siten kätevästi mukana. Tilan ja työpisteen voi varata etukäteen tai tarpeen ilmetessä.

Timeworks Meeting on monipuolinen ratkaisu yrityksen tilojen hallintaan. Yksinkertaisimmillaan järjestelmällä varataan neuvottelutiloja ja työpisteitä. Yrityksen tarpeista riippuen tilavarausjärjestelmään voidaan liittää tarjoilutilaukset, aulapalvelut / vierailijanhallinta, laitevaraukset, verkkokauppaominaisuus tilojen ulkoiseen hinnoitteluun sekä erityyppisiä integraatioita.

 • Vaivaton ja nopea käyttöönotto

  Pystymme tarjoamaan tilavarausjärjestelmän asiakasorganisaation käyttöön muutamissa päivissä sitouttamatta asiakaan resursseja.

  Käyttöönoton esimerkkejä:

  • Perus tilavarausjärjestelmä,  2- 5 työpäivää
  • Laajempi tilavarausjärjestelmä, 5- 20 työpäivää
  • Räätälöity tilavarausjärjestelmä, määrittelyn mukaisesti

 • Selainpohjainen ohjelmisto - mobiilioptimoitu

  Ohjelmistomme toimii selainpohjaisesti mukautuen kaikille mobiililaitteille. Tilavarausjärjestelmän käyttö on vaivatonta ja siihen on liitettävissä kertakirjautumismahdollisuus, joka mahdollistaa helpon sisäänkirjautumisen käyttäjille. Tuoden oleellista etua myös hallinnointipuolelle, jolloin käyttäjiä lisättäessä tai poistettaessa, heitä hallinnoidaan vain yhdessä paikassa (AD, SSO).

 • Visuaalinen ilme

  Tilavarausjärjestelmän ulkoasu on personoitavissa vastaamaan yrityksesi ilmettä. Siihen on implementoitavissa yrityksen logo ja väriteema.

  Lisätoiminnallisuuksiin, kuten ovenpielinäyttöihin sekä koontinäyttöön, voidaan myös liittää yrityksen logo ja väriteema tukemaan yrityksen brändiä.

 • Raportointi ja seuranta

  Järjestelmässä on laaja valikoima käyttöoikeustason mukaan valmiita oletusraportteja kuten tilojen varausaste-, käyttöaste-, laskutusraportti.  Yleisimmät raportit saadaan HTML-, Excel- tai csv-muodossa. Voimme luoda kaikesta järjestelmässä olevasta datasta raportin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 • Tietoturva

  Pitkän linjan ohjelmistoalan toimijana olemme aina ymmärtäneet tietoturvallisuuden merkityksen ja panostaneet siihen vuosien mittaan merkittävästi. TimeWorks Meeting -ohjelmistolle on teetetty turvallisuustarkastus, jolloin järjestelmä hyväksyttiin vaativaan tietoturvaymäpristöön, kuten valtionhallintoon. Ohjelmiston tietoturvaa auditoidaan säännöllisesti tietoturvayhtiöiden toimesta.

  • Ylläpidetään todistetusti turvallisessa MS Azuren pilvipalvelussa
  • Eristetty tietokanta

 • Käyttöoikeustasot

  Hyvin monipuoliset ja vaativaankin yritysympäristöön sopivat käyttöoikeustasot esimerkiksi moniorganisaatioympäristöön. Järjestelmässämme on useita käyttöoikeustasoja erillaisiin käyttötarpeisiin. Käyttöoikeustasot ovat määriteltävissä organisaatio- ja kiinteistökohtaisesti.


 • Tilavarausjärjestelmä – kohti älytoimistoa

  Järjestelmätoimituksessa, jossa hallinnoidaan tilojen ja työpisteiden lisäksi tarjoilutilauksia, vierailijoita: tilavarausjärjestelmältä vaaditaan enemmän toiminnallisuuksia. Kokonaisvaltaiseksi älytoimistoratkaisuksi tilavarausjärjestelmä muuntuu liittämällä siihen tilojen hallintaa ja niiden varaamista tukevia integraatioita.

  Määritellään huolellisesti yhdessä sinulle toimiva kokonaisuus. Voimme toteuttaa myös personoituja ratkaisuja tukemaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita.

  Esimerkkejä tilavarausjärjestelmään liitettävistä integraatioista

  Integraatioita on mahdollista toteuttaa myös tarvelähtöisesti. Ota yhteyttä, ja kysy lisätietoja.


  Tilojen ja työpisteiden varaukset – käytettävyys

  Työskentelyyn sopivien oikeanlaisten tilojen on tarkoitus tukea ja tehostaa työntekoa, tilavarausjärjestelmän tehtävä on sujuvoittaa tilojen etsimistä ja varaamista. Olemme panostaneet erityisesti järjestelmän käytettävyyteen, jotta tilojen ja työpisteiden varaaminen olisi mahdollisemman vaivatonta. Käyttöjärjestelmä on suunniteltu intuitiiviseksi, joten sen käyttö ei vaadi koulutusta.

  Asiakkailtamme saamamme palaute kannustaa meitä jatkamaan käytettävyys-edellä kehittäessämme järjestelmää. Sovellusta jatkokehittäessä pyrimme aina huomioimaan ensisijaisesti asiakkaidemme tarpeita ja tuomme uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät asiakkaitamme tilojen hallinnoinnissa.


  Ota yhteyttä

  Timeworks Meeting

  Jonna Juvakoski
  +358 (0)44 580 1080
  jonna.juvakoskimercantus.fi

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!