Laitteet ja kalusto

Kaluston ja laitteiden käytön hallinta

  1. Kaluston ja laitteiden vuokraus
    ja/tai varausten tehokas resursointi tekijöille.
  2. Kalenterinäkymästä helposti kattavat saatavuustiedot.
  3. Tiedonkeruun ja laskutuksen automatisointi.
  4. Automaation lisääminen työprosesseihin.
  5. Vuokraus – varauskäyttöliittymä oman yrityksesi ilmeellä omille asiakkaillesi.

Monimuotoinen toiminnanohjaus

Timeworks Resources järjestelmän avulla voidaan hoitaa kaikki yrityksen toiminnanohjaukseen tarvittavat vaiheet. Tarjoukset, töiden vastaanotto ja resursointi, laskutus, aina palkanmaksun perusteisiin saakka.

Hakukoneiden avulla järjestelmästä löytyy asiayhteydessään tarpeellinen tieto. Näitä mm. asiakaskohtainen varaushistoria, kaluston huoltoraportit, resurssi- tai asiakaskohtaiset työlistat, raportoidut työtunnit ja ilmoitetut työntekijöiden poissaolot.

Erilaisten raporttien avulla saadaan helposti täsmällistä tietoa yrityksen toiminnasta, ilman aikaa vievää tiedon keräämistä.

Asiakkaamme käyttävät kaluste- ja laiteresurssien toiminnanohjausta mm.

  • Autojen ja työmaakaluston vuokraukseen.
  • Laitteiden vuokrauspalvelun työkaluna.
  • Useilla asiakkaistamme käytössä osana kokonaisvaltaista Timeworks Resources käyttöä, laitteiden ja tavaroiden resursointiin sekä vuokraukseen.

Toimintojen yhdistäminen, automatisointi

Timeworks Resources järjestelmän kehittyneiden ryhmäkalenterinäkymien ansiosta työtehtävien jakaminen ja niiden mahdolliset muutokset sujuvat käden käänteessä. Ohjelmisto soveltuu mainiosti myös varaus- ja vuokraustoimintaan.

Työntekijät voivat selata ja raportoida työtehtäviään. Raportoinnin kautta työt voidaan kuitata valmiiksi, kirjata töihin käytetty aika sekä mahdolliset muut lisäkorvaukset ja laskutusnimikkeet. Näin syntyvät laskutuksen ja palkanmaksun perusteet.

Tehtävät voidaan laskuttaa jopa yhdellä klikkauksella. Vakio-ominaisuuksia ovat myös mm. koonti- ja verkkolaskutus. Myyntireskontran avulla voidaan seurata saapuneita maksuja. Laskutettu varaus muuttaa tilaansa, ja varauksen laskutettu-tila voidaan havainnollistaa eri värillä myös kalenterinäkymässä.

Voit löytää Timeworks Resources ominaisuuksista lisäinfoa esittely -sivulta.


Ota yhteyttä

Hannu Aho
+358 (0)44 580 1050
hannu.ahomercantus.fi

Mietitään yhdessä, kuinka järjestelmä voisi parhaiten soveltua käyttöönne.