Etusivu kuva

spacer 

Organisaatioiden erilaiset resurssit ja näiden varaukset hallintaan.


Mercantus TimeWorks® on Mercantus Oy:n rekisteröimä ja kehittämä ohjelmistotuote, jota se on aktiivisesti kehittänyt vuodesta 2005 alkaen. Ohjelmisto soveltuu kaiken tyyppisten resurssien toiminnanohjaukseen ja niiden varausjärjestelmäksi.


TimeWorks logo3


00TW erotin2

Tyoprosessit etusivu

Työprosessien tehokasta hallintaa


TimeWorks® WF on internet-selaimella toimiva ohjelmistoratkaisu, jonka avulla optimoidaan työn kulku aina monipuolisesta töiden vastaanotosta sekä resursoinnista laskutukseen ja palkanmaksun perusteisiin asti. Monipuoliset mobiiliratkaisut helpottavat kentällä tapahtuvaa työskentelyä ja tiedon kulkua.

Tutustu töiden ohjauksen ohjelmistoon >>

spacer

Resurssivaraus etusivu2

Resurssien varausjärjestelmät


TimeWorks® TL on kalenteripohjainen internetselaimella toimiva resurssien varausjärjestelmä. Alansa "jättiläinen" soveltuu lähes kaiken tyyppisten varausjärjestelmien toteutukseen. Varattava kohde voi olla esimerkiksi henkilö, ajoneuvo, laite, tila, paikka tai näiden yhdistelmät.

Tutustu resurssien varausohjelmistoon >>

spacer

Tilat etusivu

Tila- ja palveluvaraukset


TimeWorks® Meeting on monipuolinen ratkaisu erilaisten tilojen, tapahtumien, palvelujen ja vaativien yhdistelmävarausten toteutukseen. Järjestelmän avulla voidaan varata ja hallita vaikkapa neuvottelutiloja, tarjoiluja, aulapalveluja, useita toimipisteitä. Ohjelmisto on yhteensopiva mm. MS Office Outlook:in kanssa.

Tutustu tilavarausratkaisuihin >>


00TW erotin2

Mercantus TimeWorks® -ohjelmiston käyttäjäesimerkkejä

 Asiakkaita 4 2016 etusivu2Gray
 

 

spacer


Mercantus ohjelmistoratkaisuja

spacer

spacer
Mercantus palvelut
spacer spacer
Mercantus Oy              
 spacer