Mercantus TimeWorks® kumppanit ja kumppanuusohjelmat

Kumppanit spacer 

Mercantus TimeWorks® toimituskumppanit

Mercantus TimeWorks® toimituskumppanit edustavat TimeWorks® -ohjelmistotuotteita, joko alueellisena, valtakunnallisena tai kansainvälisenä kumppanina. Sertifioidut kumppanit tarjoavat myös TimeWorks® -ohjelmiston konsultointi-, määrittely-, käyttöönotto- ja koulutuspalveluja. Kumppaniverkosto koostuu oman yrityksensä nimellä toimivista edustajista sekä jälleenmyyntiorganisaatioista.

Mercantus TimeWorks® ratkaisukumppanit

Mercantus TimeWorks® ratkaisukumppanit tarjoavat ohjelmistoamme osana heidän omaa toimitusprosessiaan tai ohjelmistoratkaisuaan. Esimerkkinä mm. Neopost. Lisätietoja http://asiakaspalvelu.neopost.fi/epalvelut/neoworks/

 

Mercantus TimeWorks® yhteistyökumppanit

Mercantus yhteistyökumppaneita ovat mm. Visma Software Oy (integraatiokumppanuus), Procountor (integraatiokumppanuus), Microsoft (kehityskumppanuus, tuotantovälineet ja palvelujen ylläpito Microsoft Windows Azure-pilvipalvelussa), Apix Messaging Oy (verkkolaskujen sanomanvälitys), Paytrail (verkkomaksujen välitys), Winpos-kassajärjestelmät sekä useat muut ohjelmistotalot ja ratkaisutoimittajat.

Lisäksi kumppaniverkostomme koostuu tuotekehitystä tukeneista organisaatioista, kuten mm. EU (Euroopan unioni), ELY-keskus ja Cursor.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut kumppanuudesta niin soita 09 4257 9600 tai lähetä yhteydenottopyyntö tästä.

AzureApixVisma logo 2procountorEU lippu 1Ely