TimeWorks® Team - Työryhmät hallintaan kalenteripohjaisen sovelluksen avulla

 

tyoryhmat


okKokonaistilanne haltuun ryhmäkalenterilla

okTehokasta töiden suunnittelua ja hallintaa
okErilaisten tehtävämiehitysten seuranta

okTaukojen, poissaolojen ja lomien hallinta
okTehokasta asiakkuuksien hallintaa
okTekijöille mobiilit käyttöympäristöt
okTäsmällistä tietoa työryhmien toiminnasta

 

TimeWorks® Team -ohjelmistoversio on kehitetty työryhmien työnohjaukseen. Ohjelmistoversio on kehitetty yhdessä alan yritysten ja yhteisöjen kanssa. Mukana kehityksessä on ollut mm. liittoja, konsulenttiyrityksiä ja myyntiorganisaatioita.

spacer

Monimuotoisten kalenterinäkymien avulla voidaan helposti hahmottaa töiden kokonaistilanne. Aikajanamuotoinen esitystapa, "vedä ja pudota" -tekniikka, sekä aikajanojen värikoodit nopeuttavat aikataulujen hahmotusta sekä muutosten hallintaa. Ohjelmiston avulla voidaan myös varata mm. neuvotteluhuoneet, ajoneuvot ja tarvittavat välineet.

 

Työtehtävien miehitystä voidaan tarkastella tehtävänäkymässä, jonka avulla voidaan helposti varmistaa, että kaikkiin tehtäviin löytyy riittävä miehitys.

 

Tekijät voivat selata ja raportoida työtehtäviään vaikkapa kännykällä. Raportoinnin kautta työt voidaan kuitata valmiiksi, raportoida töihin käytetty aika sekä mahdolliset muut lisäkorvaukset.

 

Myyntiryhmät voivat raportoida myös asiakkaisiin kohdistuneet toimenpiteet, tallentaa tarjoukset ja asiakirjat, sekä hallita markkinointitoimenpiteitä.

 

Raporttien avulla saadaan helposti täsmällistä tietoa tekijöiden toiminnasta, ilman aikaa vievää tiedonkeruutyötä.

spacer

spacer
Liitännät ja laajennukset

0rajapinta


TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 300 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaiset töiden ohjausprosessit ilman ohjelmointityötä.

 

Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen laskutus- tai toiminnan-ohjausjärjestelmiin. Vastaavasti järjestelmään on siirrettävissä tietoa kolmansien osapuolien järjestelmistä.

 

Kokeile ilmaiseksi, hae koekäyttötunnukset >>

 

Katso esittelyvideo ja tutustu prosessikuvaukseen >>

spacer
 


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä.