TimeWorks® Vehicles - Ajoneuvojen, työkoneiden sekä laitteiden varaukset ja työnohjaus

 

tyokoneet


okKaikki prosessit hallintaan yhdellä ohjelmistolla

okKaluston ja tekijöiden nopea resursointi tehtäviin
okMuutostilanteiden helppoa hallintaa

okReaaliaikaista mobiilia tiedonkulkua
okTehokasta asiakkuuksien hallintaa
okTiedonkeruun ja laskutuksen automatisointi
okTäsmällistä tietoa yrityksen toiminnasta

 

TimeWorks® Vehicles -ohjelmisto toimii internetissä, joten sitä voidaan käyttää mistä ja milloin vain. Ohjelmistoversio on kehitetty yhdessä alan yritysten kanssa. Ohjelmistolla on hoidettavissa kaikki yrityksen toimintaprosessit aina töiden vastaanotosta, tarjouksista ja resursoinnista laskutukseen sekä palkanmaksun perusteisiin asti.

spacer

Ohjelmiston erittäin kehittyneiden ryhmäkalenterinäkymien ansiosta työtehtävien jakaminen ja niiden mahdolliset muutokset sujuvat käden käänteessä. Ohjelmisto soveltuu mainiosti myös kaluston varaus- ja vuokraustoimintaan.

 

Tekijät voivat selata ja raportoida työtehtäviään vaikkapa kännykällä. Raportoinnin kautta työt voidaan kuitata valmiiksi, kirjata töihin käytetty aika sekä mahdolliset muut lisäkorvaukset ja laskutusnimikkeet. Näin syntyvät laskutuksen ja palkanmaksun perusteet.

 

Tehtävät voidaan laskuttaa jopa yhdellä näpäytyksellä. Vakio-ominaisuuksia ovat myös mm. koonti- ja verkkolaskutus. Myyntireskontran avulla voidaan seurata saapuneita maksuja. Tiedot laskutuksesta siirtyvät myös kalenterinäkymään.

 

Raporttien avulla saadaan helposti täsmällistä tietoa yrityksen toiminnasta, ilman aikaa vievää tiedonkeruutyötä. Hakukoneiden avulla voidaan etsiä kaikkea mahdollista tietoa, kuten vaikkapa asiakaskohtaista varaushistoriaa, kaluston huoltoja, resurssi- tai asiakaskohtaisia työlistoja, raportoituja työtunteja sekä tarkastella poissaoloja.

spacer

spacer
Liitännät ja laajennukset

0rajapinta


TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 300 muokkausasetusta, joiden avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaiset töiden ohjaus- ja resurssien varausprosessit ilman ohjelmointityötä.

 

Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen laskutus-, kirjanpito tai toiminnanohjausjärjestelmiin. Vastaavasti järjestelmään on siirrettävissä tietoa kolmansien osapuolien järjestelmistä.

 

Kokeile ilmaiseksi, hae koekäyttötunnukset >>

 

Tutustu toimialan prosessikuvaukseen >>

spacer
 


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä.