TimeWorks® Construction - Ratkaisu rakennusalan operatiiviseen toiminnanohjaukseen

 

Rakennusala


okTyömaiden operatiivinen toiminta hallintaan

okRyhmäkalenterilla resurssien käyttö tehostuu

okTyömaiden asiakirjojen ja lomakkeiden hallinta
okTyötehtävien helppo raportointi ja hyväksyntä

okAikaa vievä tiedonkeruutyö poistuu

okTäsmällisempää tietoa yrityksen toiminnasta

 

TimeWorks® Construction -ohjelmistoversio on suunniteltu rakennusalan operatiiviseen toiminnanohjaukseen. Ohjelmistoversio on kehitetty yhdessä rakennusalan johtavien yritysten kanssa. Järjestelmän avulla tiedetään, mitä työmailla tapahtuu ja kaikki olennainen tieto on sitä tarvitsevilla aina saatavilla, joten erilaiset selvittelyt ja kyselyt vähenevät minimiin. Ohjelmistoa voidaan käyttää internetselaimella mistä ja milloin vain.

spacer

Ryhmäkalenteriin voidaan tallentaa työmaat ja resursoida niille tekijät sekä tarvittava kalusto. Kalenterin avulla voidaan seurata myös mm. lomia, vapaapäiviä, alihankkijoita jne. Ryhmäkalenterista nähdään myös projektiaikataulut.

 

Ohjelmiston avulla voidaan täydentää sähköisiä lomakkeita, kuten rakennustyömaan päiväkirjoja. Työmaan valvoja voi kommentoida ja allekirjoittaa lomakkeet sähköisesti. Työmaille voidaan tallentaa myös kaikki muut asiakirjat.

 

Työntekijät voivat raportoida työtehtävät, työtunnit sekä kulukorvaukset vaikkapa kännykän avulla. Esimiehille on kehitetty helppo näkymä työtehtävien hyväksyntään.

 

Kaikki olennainen tieto yrityksen toiminnasta ja historiasta voidaan tulosta raporttien avulla. Raportteja ovat mm. työmaakohtaiset resurssit, erilaisten sertifikaattien kuten mm. tulityökorttien vanhenemisajat, lomalistat, työmaiden historiatiedot jne.

 

Henkilöstön perustietojen lisäksi voidaan henkilötietoihin tallentaa mm. luovutetut välineet ja osaaminen, sekä tulostaa vaikkapa henkilökortit.

spacer

spacer
Tarpeiden mukainen kokonaisuus

0rajapinta


Prosessit yksilöllisesti hallintaan 

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 300 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaiset toimintaympäristöt ilman ohjelmointityötä.

 

Liitäntärajapinnat kolmansien
osapuolien järjestelmiin


Monipuolisten liitäntärajapintojen ansiosta voidaan TimeWorks® -ohjelmisto liittää saumattomaksi osaksi yritysten käytössä olevia tietojärjestelmiä.aloita koekaytto

spacer
 


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä.