TimeWorks® Accommodation TLa - Täydellinen ratkaisu majoitustoimintaan

 

tilat9


okKaikki liiketoiminnan prosessit hallintaan aina
    tarjouksesta ja varauksesta laskutukseen asti

okKalenterin avulla kokonaistilanteet haltuun
okNopea ja helppo tilojen- ja lisäpalvelujenvaraus

okMonipuolinen tilojen ja asiakkuuksien hallinta
okTarkkaa tietoa yrityksen toiminnasta

okOptiona mm. asiakkaiden web-varauskeskus

 

TimeWorks® TLa on tilojen vuokraus- ja majoitustoimintaan suunnattu ohjelmistoversio. Ohjelmisto toimii internetissä, joten sitä voidaan käyttää mistä ja milloin vain. Ohjelmisto toimii myös mobiililaitteilla, joten et ole enää sidottu aikaan tai paikkaan. Ohjelmistoversio on saavuttanut markkinajohtajan aseman mm. asuntohotellien varaus- ja toiminnanohjausjärjestelmänä.

spacer

Varaustilanne voidaan helposti hahmottaa monimuotoisten kalenterinäkymien avulla. Varausmuutosten hallinta on myös hyvin yksinkertaista. Kalenteriin voidaan lisätä myös mm. varausesteitä, kuten vaikkapa remontteja.

 

Varaukset voidaan luoda kalenteriin esimerkiksi tarjouksena, avoimena tai vahvistettuna. Varauksiin voidaan lisätä myös mahdollisia lisäpalveluja sekä hallita siivouksia.

 

Tilarekisteriin voidaan tallentaa kaikki olennainen informaatio, kuten mm. hinnat lisäpalvelut, kalusteluettelot, kuvat ja erilaiset dokumentit.

 

Asiakkuuksienhallinta mahdollistaa monipuolisen asiakastietojen ylläpidon lisäksi mm. markkinoinnin, tyytyväisyyskyselyt ja dokumenttien hallinnan.

 

Laskutus- ja myyntireskontratoimintojen avulla voidaan monipuolisesti hallita laskutusta ja maksuja. Vakio-ominaisuuksia ovat mm. koontilaskut ja verkkolaskut. Tiedot laskutuksesta  siirtyvät myös kalenterinäkymään.

 

Ohjelmiston avulla voidaan toteuttaa myös internetvarauskeskus asiakkaille.

spacer

spacer
Liitännät ja laajennukset

0rajapinta


Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen laskutus- tai toiminnan-ohjausjärjestelmiin. Vastaavasti järjestelmään on siirrettävissä tietoa kolmansien osapuolien järjestelmistä.

 

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 300 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukainen tilojen varausjärjestelmä. Kaiken lähtökohtana on käytettävyyden yksinkertaisuus, joka saavutetaan tuomalla järjestelmään vain tarvittavat ominaisuudet

 

Monipuolisina optiovaihtoehtoina mm. asiakkaille suunnattu varausjärjestelmä.

 

Lataa ohjelmistoversion esite >>
Tarkempi ohjelmistokuvaus >>
Koulutusvideot >>

spacer
 


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä .