TimeWorks® Service - Täydellinen ratkaisu asennus-, huolto- ja kunnossapitotöiden hallintaan

 

Asennustyo


Käyttäjien kahdeksan ajatusta ohjelmistosta

okToimii internetissä mistä ja milloin vain

okKaikki työprosessit hallinnassa

okEi laskuttamattomia töitä tai unohduksia
okKaikki tarvittava tieto yhdessä paikassa

okLaskutusprosessi nopeutuu
okTyön tuottavuus ja resurssien käyttö tehostuu

okAikaa vievä tiedonkeruu ja etsintä poistuu
okPäätökset perustuvat olettamisen sijaan tietoon

 

TimeWorks® Service -ohjelmisto on suunniteltu yhdessä asennus-, huolto- ja kunnossapitoalan yritysten kanssa. Ohjelmiston avulla hallitaan kaikki työprosessit aina tarjouksesta töiden resursointiin ja laskutukseen ja palkanmaksun perusteisiin asti. Kaikki päivittäisessä toiminnassa tarvittava tieto on aina heti saatavilla. Lisäksi ohjelmiston avulla voidaan seurata tehokkaasti yrityksen toimintaa kuten mm. töiden, projektien ja tekijöiden tuottavuutta.

 

Katso lyhyt video miten ohjelmisto toimii >>

 

Huoltotöiden ohjauksen prosessikaavio >>

 

Kenttätyöskentelyn mobiiliratkaisut >>

TimeWorks ominaisuusluettelo >>

 

TimeWorks Service yleisesite >>

spacer

Työtehtävien nopeaa vastaanottoa

Töiden tai projektien vastaanoton prosessit ovat pitkälle automatisoituja, kuten mm. tarjousten automaattinen luonti ja töiden nopea resursointi työkalenteriin tai avoimeen työjonoon. Asiakastietojen käsittely mahdollistaa mm. asiakkaan työ- tai huoltohistorian etsinnän, sähkö-postivahvistuksen lähetyksen, lähetteiden ja sopimusten käsittelyn jne.


Töiden tehokasta optimointia
Monimuotoisten ja teknisesti kehittyneiden kalenterinäkymien avulla optimoidaan resurssien käyttö, seurataan töiden etenemistä ja tehdään niihin tarvittavia muutoksia. Kalenterissa näkyvät myös mm. resurssien lomat, poissaolot ja saatavuusrajoitukset.

Joustavaa informaation kulkua
Tekijät saavat informaation tehtävistään esimerkiksi matkapuhelimeensa, jonka avulla he voivat raportoida töihin käytetyn ajan, kulukorvaukset ja tarvikkeet. Näin syntyvät myös laskutuksen ja palkanmaksun perusteet.

 

Laskutuksen automatisointia
Laskutus- ja myyntireskontratoimintojen avulla voidaan automatisoida töiden laskutus (lähetettävissä mm. sähköpostilla tai verkkolaskuna) ja seurata laskujen maksuja esimerkiksi pankkiaineiston pohjalta.

 

Tiedon tehokasta hallintaa
Ohjelmiston avulla voidaan helposti etsiä ja tallentaa kaikkea tarvittavaa tietoa, kuten mm. asiakas-, työtehtävä- tai laitekohtaisia materiaaleja, kuten kuvia, ohjeita, lomakkeita ja asiakirjoja. Kasvanut informaation määrä lisää myös tiedon analysoinnin mahdollisuuksia, kuten vaikkapa projektien tai tekijöiden tuottavuutta.

spacer

spacer

0rajapinta


Tarvitsetko kokonaisjärjestelmän?

Pienemmille tai suoraviivaisemmin toimiville yrityksille TimeWorks® Service voi olla yksinäänkin kokonaisratkaisu, mutta TimeWorks® -ohjelmisto voidaan toimittaa myös yrityksen kaikki osa-alueet kattavana toiminnanohjauksen ratkaisuna, jossa on huomioitu mm. varastot, palkanlaskenta, kirjanpito, ostolaskujen kierrätys jne. Lisätietoja kokonaisratkaisuista >>

 

Liitäntärajapinnat kolmansien
osapuolien järjestelmiin

 

Monipuolisten liitäntärajapintojen ansiosta voidaan TimeWorks® -ohjelmisto liittää saumattomaksi osaksi yritysten käytössä olevia tietojärjestelmiä.

 

Yrityksesi prosessien mukainen kokonaisuus

 

TimeWorks® -ohjelmiston on yli kolmensadan muokkausominaisuuden ansiosta voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukaisia yksilöllisiä toimintaympäristöjä, ilman kalliita ohjelmistoprojekteja.

 

 

aloita koekaytto

spacer
 


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä .