TimeWorks® TL Fleet - Ratkaisu ajoneuvoresurssien varausjärjestelmäksi

 

Ajoneuvojenhallinta


okSäästöjä resurssien tehokkaammalla hallinnalla 

okTarkkaa tietoa ajoneuvokaluston käytöstä
okOikea määrä ajoneuvoja oikeassa paikassa

okTehostaa ja automatisoi raportointia
okVarmistaa, että ajot laskutetaan oikeasta paikasta

okEi unohdettuja huoltoja tai katsastuksia

TimeWorks® TL Fleet -ohjelmisto on ajoneuvojen varausjärjestelmä, jonka avulla hallitaan ajoneuvoresurssien käyttöä ja kerätään  luotettavaa tietoa mm. ajoneuvojen käyttötarpeista ja kustannuksista. Luotettavan tiedon perusteella voidaan tehdä oikeita ratkaisuja ja näin saavuttaa kustannussäästöjä. Järjestelmän käyttö tapahtuu suojatulla yhteydellä internetin välityksellä, joten sitä voidaan käyttää tarvittaessa mistä ja milloin vain.

spacer

Varattavana kohteena voivat olla esim. ajoneuvo, varusteet ja kuljettaja. Monitasoisten ryhmittelyominaisuuksien ansiosta voidaan ohjelmiston avulla hallita hyvinkin laajaa kalustokokonaisuutta.

Kalenterin päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät helpottavat kaluston varaustilanteiden hahmottamista. Kalenterista erottuvat myös mahdolliset kaluston poissaolot (huolto, vikatilanne jne.)

Varaukset on tehtävissä joko yksittäin tai vakiovarauksena. Varaukselle on raportoitavissa mm. aikaväli, toimintatunnit ja kilometrit. Raportoinnin kautta voidaan samaan ajoon raportoida useita ajoja tai vaihtoehtoisesti päättää varaus. Ajo voidaan myös kohdistaa tiettyyn kustannuspaikkaan tai projektiin. Raportointi on mahdollisuus suorittaa mobiililaitteilla selainnäkymässä, tekstiviestinä tai automatisoidusti GPS:n avulla.

Monipuolinen tiedonetsintä mahdollistaa kaluston tarkan seurannan ja hallinnan. Järjestelmän avulla varmistetaan, että huoltoja ja katsastuksia ei jää tekemättä, sekä tiedetään, että kalustoa on juuri oikea määrä oikeassa paikassa.

spacer

spacer
Liitännät ja laajennukset

0rajapinta


Tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan kaikki järjestelmään tallennetut tiedot siirtää helposti vaikkapa kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.

Ohjelmistoon voidaan tuoda informaatio myös GPS-laitteesta. Näin voidaan seurata mm. kaluston sijaintia, sekä automatisoida raportointi.

TimeWorks® -ohjelmistossa on yli 600 muokkausominaisuutta, jonka avulla voidaan helposti toteuttaa juuri tarpeiden mukainen varausjärjestelmä. Kaiken lähtökohtana on käytettävyyden yksinkertaisuus, joka saavutetaan tuomalla järjestelmään vain tarvittavat ominaisuudet.

Tarkempi ominaisuusluettelo PDF-muodossa >>

spacer


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ratkaisumme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä.